Mennesket ondskap kan komme i mange former. Noen ganger treffer det et annet menneske, noen ganger treffer det objekter og noen ganger treffer det dyr.
Ferietid er den tid flest dyr lider grusomme skjebner.

 

Story:

“En familie på fire er på bilferie i sør. Deres hjem er i midtnorge et sted. De tilbringer ferien på hytte ved havet og har det flott. Griller og koser seg. Så får de nyss om at i huset bort gaten er det en katt som har fått et kull tidligere og går for og se på de søte kattepuser som nå er blitt noen måneder gamle. Alle faller for den håret familien, og mor og far vil smøre sine solbrune barn og blir enig om og gi de en liten pus for og kose seg med. Tiden går og ferien er over før den får begynt. Pikkpakket stues i bilen, og der på trammen sitter Snutten. Ups!”

Så kommer ondskapen frem i mennesket :

Bilturen er for lang, noen kommer og henter den!
Vi kan ikke ha katt HJEMME, noen kommer og henter den!
Dere kan ikke ivareta katten, noen kommer og henter den!
Eller , noen kommer og henter den!

 

Det som egentlig skjer er :

De reiser i fra Snutten der på trammen!
De tar Snutten med og dumper han på veien i en eske eller en pose!
De drukner Snutten i havet!

Dette er det oppegående voksne mennesker som gjør HVERT år. De tar til seg sålkalte feriedyr, og dumper de når de ikke lengere tjener sin hensikt eller blir i veien.
Hva er det som rører seg i hodene til disse? Er dyr til bruk og kast? Et annet levende vesen til vår egen lek og tilfredsstillelse når det skal lekes og tilfredsstilles, men når moroa er over fjernes objektet som en skitten kjøkkenklut.
Ren ondskap! Det er en skam!
Det bør også de som ikke kastrerer sine katter tenke på, at de små og skal ha en mulighet til et godt liv etterpå. Ansvaret ligger og hos eierne av kattene og se til at avkom på avkom ikke skjer, og at om det nå først skjer skal de se til at kattungene får det godt hos sine nye eiere.
Og ha dyr medbringer det ansvar du har tatt til deg!! De er avhengige av oss eiere for og overleve!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende