Jeg var ennå forholdsvis ny i tigerstaden, men hadde begynt og få dreis på de kollektive avgangene. Jeg bodde på et litt avsidesliggende sted midt i mellom alle de hyppige t-bane og trikkeavgangenen, og måtte ta buss som kun gikk en gang i timen.

Da var det godt med en bok og stikke nesen i, da går det liksom fortere og man har noe og gjøre underveis.

Jeg var ung.

Jeg la ikke vekt på det med en gang, da han dumpet ned ved siden av meg, men kroppen min merket det med èn gang. Jeg ble ikke obs på senario før jeg satt trykket opp i bussruten.

Han presset seg sakte men sikkert mot min høyreside, og jeg gav etter ubevisst først og mulig har hodet oppfattet eller følt at han trengte bedre plass. Plutselig var boken borte fra hodet mitt, og jeg ble svært obs på mannen ved min side.

Det begynte virke unormalt og breie seg ut slik, og hans trykk mot meg ble for påfallende. Jeg ble mer og mer anspent, og følte han kom meg altfor nær.

Jeg snudde meg mot han, og han så mot meg i øyenkroken mens hodet ennå var fremovervendt, og så gjorde han det. Han dro på smilebåndet, mens han skulte i øyenkroken.

Før jeg visste ordet av det kjente jeg hans fingre strøk på låret mitt. Han satt ennå med hånden på sitt eget lår, men brukte lille og ringfinger mot mitt. Jeg så at han manglet langfingeren.

Kvalmen kom over meg, ørenen og synet utvidet seg. Jeg ble fullstendig overumplet og kroppen min spente seg.

Jeg visste jeg måtte gjøre noe, og hjertet pumpet og jeg forberedte meg på og løfte bena og sparke ifra.

Han satt ennå med dette halvsmilet og myste mot meg i øyenkroken mens han presset sitt lår mot mitt og strøk meg med de to fingrene.

Jeg skulle akkurat til og ta affære, da han plutselig reiste seg og gikk av.

Spenningen i kroppen ville ikke slippe taket, og turen og dagen var ødelagt.

Jeg husker hans utseende den dag i dag. Jeg hadde kjent ham igjen på åpen gate, men han hadde ikke visst hvem jeg var. Men jeg hadde husket ham, og jeg hadde sparket ham i dag, det spark han snøyt meg for den gang…

Jeg hadde sparket ham hardt.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende