Hvis alle hadde vasket rutene sine godt nok hadde de ikke tatt feil av hvem som kom ut av døren til naboen litt før fuglene dreit på jordet den morgenen.

*

Hvis alle hadde feid godt foran egen dør etter alt snønedfallet i helgen hadde ingen kunnet skylde på noen for at postmannen falt og brakk foten på isen som ikke vistes under all snøen.

*

Hvis alle sørget for og ha full tank til alle tider på bilen kan ingen skylde på den andre bruker av bilen for at bilen gikk tom for bensin.

*

Hvis alle brukte toalettkosten i do etter et større besøk kan ingen skylde på noen av de andre som bruker samme do for at det ligger bremsespor i bunnen av skåla.

*

Hvis alle sørger for og møte frem presis til alle avtaler uansett viktighet trenger ingen lengre og passe på at noen møter presis.

*

Hvis alle lukker øyene og ser innover en gang innimellom (men helst litt oftere) enn utover vil de bli overasket over hvor mange feil en selv har i sin pekefinger rettet mot alle andre.

*

Hvis alle behandler alle andre som man vil bli behandlet selv ville ingen problemer fantes for alle som behandler andre som man vil bli behandlet selv.

*

Hvis alle oppfører seg som man selv synes seg hør og bør trenger det oftest ikke opplyses om at en må oppføre seg.
Viljen

Tips oss hvis dette innlegget er upassende