Som vanlig (som om jeg nå er så bevandret i bloggtreffverden!) kilte det litt i magen før jeg skulle innta kveldens bloggtreff. Noen var jeg veldig spent på, noen gledet jeg meg til å møte igjen og noen var jeg ikke sikker på i det hele tatt. Det er mange bloggere her inne, og jeg kjenner igjen nick, men det er absolutt ikke alle man rekker å hverken lese eller stifte særlig bloggbekjentskap med.

Da er et boggtreff fortreffelig. Man oppdager mange nye flotte, vakre, spennende, reflekterte og varme personer.

Disse var tilstede:

 

Viljen 

Svein Mork Dahl

indigogirl

deathdealer

Arthur Park

Anders

Creet

Lordofwar

Liljoy

FemIce

Mad

Heidi

Wolfsea

Inger Johanne

Bare-Henning

Perzmo

Prinsesse Hella

Rikke

Snublefot

Svima

Isdronningen

PipeTone

Maroc

Wolfgar

 

Da jeg gikk hjemmefra i god tid til bussen, ringte gubben som var en tur ute med lillingen akkurat da, og jeg ble så opp i samtalen at jeg faktisk satt meg feil buss i farten. Uhellet ble fort oppdaget da bussen svingte feil vei i krysset. Men jeg kom meg ut og løp og viftet midt i veibanen for å stoppe den riktige bussen som var rett bak og skulle svinge andre vei. Hufset meg inn med knis og takk. Jeg var på vei.

Jeg peilet meg inn på hvor i leiret Olympen lå og valgte krysse gaten og gikk mot politihuset. Fasaden Carpe viste på bloggen sin var lett å se, for jeg var på feil side av veien. Fra krysset der jeg stod og ventet på rødt så jeg ei høy, mørk og svartkledd siggdampende bærte. Jeg bare visste det var Heidi. Da jeg kom frem var hun ferdig med sikkert ikke den første røyken den dagen og hvertfall ikke den siste, og var gått inn.

Vel inne tok det litt tid å orientere seg for det var så dempet lys, og lokalet strakk seg dypt. I enden av baren var en annen jeg forstod måtte være fra treffet for det var noe forvirring om hvem bordene stod på. Det var DeathDealer. Det gjorde det ikke lettere at vi ikke visste navnene på noen.

Drikke ble kjøpt mens vi ventet på de andre, og noen minutter over fordi Oslo Sporveier går så fort kom Inger-Johanne med sine VGB skilt og riktige bordnavn, strålende blid som vanlig, og vi kunne sette oss mens vi ventet på de resterende. De andre kom i tur og orden, og vi satt tålmodige og sultne og ventet høflig, og vi løste dette matproblemet som har herjet hodet til stakkars Carpe.

Bloggere stemplet inn ut over hele kvelden følte jeg, mens magene skrek og skrek. Noen tidlig, andre litt i det seneste laget, og noen veldig sent. For å avsløre matrebusen, viste det seg at om man var flere enn syv på et bord, ville de helst at det skulle bestilles dagens, som denne vakre dag bestod av sjøtunge eller lammerygg. Jeg spiste kjøtt, og det var nydelig, og jeg mener at de som fikk fisk likte den og. Noen tok dessert, og den var visst og god men visstnok feil!?

Jeg tror jeg fikk pratet litt med alle, og jeg kan jo begynne med DeathDealeren vår. Bloggens mest produktive blogger overrasket meg, og var ei flott lita dame (svartkledd!!) med like mange ord som innlegg. Hun måtte forlate oss tidlig for hun var hundepasser, og jeg utfordret henne noe uvettugt der det var hunden og matta hennes som hadde lidet mest om hun hadde tatt den.

Snublefot er lik Renè Zellewegger, men vakrere. Langt blondt hår rundt høye kinnben (jepp gutter!!) og et utadvendt og blidt vesen med brodd. Snublefot snubler nemlig ikke alltid, hun står stødt om det trengs.

Svima mener hun har blitt Svima, og synes hun nå nesten bærer nicknavnet bedre enn sitt egentlige navn. Jeg var ikke helt enig til jeg noe utpå hadde en liten riddel til henne og pekte med min pekefinger. Svima trodde jeg gjorde tegnspråk. Vi skylder på ølla, ikke sant…hæ-hæ.

Det var veldig hyggelig og møte den spennende og interessante Creet, vakre og veeeeldig høye (for jeg er jo liten!) Isdronningen, den firkantede og rolige Anders, ordrike og fæstlige Wolfsea, snille og søte FemIce og den glade og latterfulle Inger Johanne igjen. De møtte jeg på Nesoddentreffet.

Arthur Park hadde jeg plutselig mer til felles med enn først antatt, men siden han tøffet hjem med en tidlig båt får vi levne til en senere anledning å bli bedre kjent. Jeg gleder meg allerede. Vi fra nord finner tonen fort.

En annen jeg og fant tonen med var Bare-Henning som var en flott mann, både på den ene og den andre måten. Han er ikke så aktiv som før, men jeg husker ham godt fra min første tid her inne. Jeg håper han blir oftere å se her inne også, og at vi kan treffes på et senere treff.

Mad. Mad. Mad. Søtest i klassen. Noe som gjenspeiler seg i tekstene hennes. På gjensyn håper jeg.

Heidi er ei tøff, saklig og seriøs dame som vet å …. røyke. Måtte jo komme den da, Heidi…hæ-hæ. Vi som har lest henne vet jo at hun røyker som ei pipe. men det er absolutt mere ved henne en røyk, og jeg anbelfaler enhver som etterlyser seriøst og insiktsfullt stoff å besøke hennes blogg. Heidi KAN sine saker, og her får du svar også.

Lordofwar har bildebogg, og det var hyggelig å møte ham fordet om jeg har besøkt bloggen hans lite. Han kjørte motorsykkel, men klarte likevel å føre dialog med oss andre øldrikkere uten besvær. En meget hyggelig man.

Perzmo var på plass med sin datter Liljoy. De så jo like unge ut begge to, så jeg mente hun hadde fått henne når hun var ti. Hun påstod så ikke var. Jeg tror det ennå…hæ-hæ.

Prinsesse Hella kan si så mye hun vil at hun ikke er moro, men det er hun. Hun var der med søster Pipetone. De kom sent pga jobb, og gikk også tidlig. Dog, hva er tidlig egentlig? Det var kanskje vi andre som var der sent.

Svein Mork Dahl. Se å hut dæ tilbake til VGB! Det var utrolig moro å møte Svein. En festlig og artig kar, med en sjelden åpenhet. Håper på gjensyn ved en senere anledning.

Indigo Girl var ei lita fresh jente. Vi fikk ikke pratet så mye, men jeg håper det kan rettes på ved et senere treff.

Maroc kom sent og forsvant før jeg kom til henne. Til info så var hun dritpen.

Rikke var ei ung jente som jeg faktisk ikke har sett her inne. Men hun lo og vaset om ei rosa boble og hennes kjærlighetsproblemer. Man blir jo bare godt humør av å se på ei slik solstråle.

Wolfgar er en gammel blogger som for tiden ikke blogger. Han har skiftet både mail og tlfnummer, og hadde glemt passordet sitt hvorpå han ikke lengre kom seg inn i bloggen sin. Creet hadde råd for det.

Når det lakket og led, og min siste rutebuss nærmet seg, måtte jeg ha bloggråd om jeg skulle dra eller bli. Valget var lett, for det var så hyggelig. Så der satt den harde kjerne:

Viljen

Creet

Anders

Isdronningen

Mad

Snublefot

Heidi

Svein

Wolfsea

Så forsvant plutselig Isdronningen og Wolfsea, hvorpå jeg tok en bråbeslutning og tok nattbussen hjem. Da var klokken to. Jeg rakk det på nippen, og sovnet som en sten i setet før jeg kvapp til som man gjør av og til i det søvnen endres så de andre i bussen og kvapp. Summet meg og var faktisk bare et stopp unna mitt.

En pose fristende chips lå på kjøkkenbenken, og jeg nytet noen flak og ble sittende å se på en gammel episode av Frusterte Fruer og innbilte meg at jeg var så våken så våken, før jeg atter summet meg og kom meg i seng.

Så tusen takk for et særdeles hyggelig lag, en super aften, deilig mat-takk til Olympen. En stor takk til Carpe den Vakre som satte dette i gang men desverre misset det på målstreken pga sykdom. Det er så mange kule, freshe og reale bloggere her på VGB at jeg kan jo ikke annet enn å oppfordre flere til å delta på senere treff om det byr seg.

Dere vil ikke angre!

Om det skjedde noe av interesse etter jeg gikk får en annen innvie dere i.

Til alle sammen… kjempekoselig å møte dere alle sammen!

To be continued…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende