Uten å bli sett på som en juksemaker eller annet snusk.

Jeg har ikke begynt å blogge om man kan si det sånn, jeg har mest funnet ut av ting og avventet mens Support har holdt på. Men jeg republiserte et innlegg jeg hadde, mer enn en gang, med link til noen som kan mye om mangt, og som hadde mange hjelpelinker i denne innføringsfasen til WP. Det er visst juks.

Ikke kan jeg se at en mulighet som ligger åpen for alle og enhver som bruker VGB/WP skal være å jukse, men jeg kan se at det kan være en smule irriterende om det “misbrukes”… uten at jeg har vært her nok til å irritere meg om det skal være noen som har “misbrukt” denne nye muligheten vi har fått… eller vet helt om ordet misbruk er det rette ord.

Anyway and how; repuliseringen jeg ærbødigst ber om tillatelse til å utføre med gjevne mellomrom fremover så lenge forsiden ser ut som den nå gjør, og siden å prøve løfte opp et innlegg med kommentarer i disse dager for å nå ut med et innlegg rettet til alle medbloggere er fånyttes med en ’siste kommentert’ liste uten tittel til det innlegg som faktisk kommenteres, er denne.

Sååå.. ikke si at jeg ikke spurte! :)

Mvh Viljen

Tips oss hvis dette innlegget er upassende