Jeg liker de nye bloggene, og er kjempefornøyd selv om det er innkjøringsproblemer, startvansker, forsvunne innlegg, kommentarer, bilder, titler oa. Jeg klarer å se at dette blir knallbra når alle igjen kan begynne å blogge, når alle har funnet ut av ting, og når alt er på plass. Jeg synes ikke dette har vært så vanskelig selv om jeg ikke skjønte særlig mye da jeg første gang logget på. Man må jo prøve seg frem, og lære det nye, slik er det med alt nytt. Ennå finner jeg ut nye ting nesten hver gang jeg er innom.

Jeg liker at vi kan editere kommentarene, f eks endre skrivefeil, føre opp ting vi glemte i svar osv, og vi kan svare inni teksten så vi slipper klippe og lime. Joda jeg liker dette, men jeg skulle ønske de var nummererte for det.

Jeg liker at vi lett kan editere innlegg med et lett tastetrykk under tittelen, og jeg liker at når jeg har gjort uansett form for editering, kommer jeg rett tilbake der jeg var.

Jeg liker alle mulighetene vi har til å småforandre bloggene.

Jeg liker at vi kan få opp kommentarer knyttet opp mot ett og ett innlegg. Ja, jeg liker WP dashbordet veldig godt. Nå skal de smått om senn få alt på norsk sier de, så da blir det enda lettere.

MEN JEG LIKER IKKE FORSIDEN!

Alt man gjør av endringer skal vel menes å være for å løfte, opphøye, forbedre, oppmuntre, skaffe flere brukere, beholde de gamle og engasjere alle disse. Når flere nå har regelrett slitt seg gjennom en lyst til å videreføre sine blogger etter omleggingen, fortsette sin glede med å skrive, dele, prate, engasjere, diskutere og involvere seg her på VGB, så ser man mot front. Der ser man forsiden fra helvete. En meganedtur. Og så mister vi fullstendig lyst. 

Forsiden stinker. Den er rævva. Den er så dårlig at jeg strever med å finne et pent vokabular for å beskrive dens begredelige utseende.

Den løfter ikke opp, den oppmuntrer ikke, den viser ikke vei. Den suger! Det finnes ikke en gang en link der tilbake til egen blogg.

Den liste som burde hatt størst besøk var ’siste kommentert’-listen, men der finnes ikke en gang en tittel lengre. Bare en saus av babbel som sier lite eller intet til leserene.

Og hva er dette tullet med å gi litt av setningene. Rot og unødvendig. Tittel, dato og gjerne bloggeier holder i massevis. Det er tittelen vi søker med blikket.

Den gamle forsiden var unik, og jeg så på den som selve bærebjelken i portalen. Nå er den borte, og hva skjer med resten av byggstrukturen når bærebjelken forsvinner!

Dette er så dårlig at jeg finner ikke ord.

Hva er det så og si alle har reagert på! Fra dag en! Alle forstår at man må bli vant til det nye systemet, men bortett fra det, hva er det som har vært den absolutt aller største reaksjon i negativ forstand fra brukerene av VGB. Jo, den jævelige forsiden!

Og bare tenk på uinnloggede som besøker VGB. De forsvinner like fort ut, merk mine ord!

Jeg har stått solid positiv til alt. Hele veien. Uansett hvor mye folk har klaget har jeg prøvd å si at det ordner seg. For bloggene vil jo bli bra, selvsagt vil de det.

Men hva med forsiden? Er dette den endelige? Er det dette vi fikk etter å ha slitt oss gjennom omleggingen.

Nå kan man jo bare snu å gå, legge bloggen ned, slutte å bry seg og aldri vende tilbake. Det er jo ingen som tvinger noen av oss til å bli. Så hvorfor klage!?

Jo, vi klager fordi vi VIL bli! Vi trivdes, vi likte samfunnet, vi likte portalen, og vi har møtt mange spennende mennesker som vi gjerne vil fortsette å lese, diskutere, engasjere og kose oss med. Vi likte de dølle lørdagskveldene med slækkpreik og vi ville fortsette med dette. Vi likte muligheten til å treffe nye spennende fortellere og vi likte muligheten til å utvide horisonten enda mere. Alt dette har dere nå lagt en enorm demper på. Nei, dere har bremset. En hel bloggportal med særdeles mange brukere har fått brems. En megabrems i form av ei så latterlig dårlig forside at det er ubegripelig at det går an.

Så bra som VGB var…

Så kjære VGB! Hvorfor all denne omleggingen, alt dette… IGJEN!! Mottatt pes og klager, sure tryner og eder og galle? Hvorfor gidder dere alt dette når de som har vært så iherdige fornøyde brukere av VGB nå sliter med å se vitsen med å fortsette her?

Var ikke meningen at når vi fikk på plass bloggene at vi skulle starte opp igjen? Fortsette der vi slapp?

Nå må jeg si at selv jeg er skuffet. Og DET er ikke ofte. Forsiden er en enorm skuffelse!!

Jeg trodde dette var en vits som ville bli fjernet straks reaksjonene kom, men istede forlenges listene (som om det hjelper) og alt forblir. Vi spør om forsiden, og vi får ingen svar.

Hvorfor! Hvorfor måtte den gamle forsvinne? Dere kan ha så mye reklame dere vil bare dere lager en tilsvarende forside, med linker og alt som var.

Dette er som å blogge på blogspot… man er helt alene.

Hva synes du? Kom med din mening og jeg skal pepre Support med linker og skriv fra dere, samt mail. 

Den forsiden må vekk!!!

PS; kan noen fortelle meg om ratingen? Det er jo pellgamle innlegg som oftest ligger på mest anbefalt nå. Er det pga feil, eller hva? Hvordan gir man stjerner og hvordan funker det?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende