Tross min labre bloggdeltagelse i det siste vil det ikke si at jeg ikke har fått med meg hva som skjer her inne. Jeg har konstentrert meg om å prøve oppnå kontakt med Support, for å fortsette å blogge på dette vis er for meg det samme som å godta at tilstandene er som de er. Det gjør jeg altså ikke!

Jeg er en handlingens person, og om jeg vil noe gir jeg meg ikke. Det lønner seg ikke alltid, men som oftest gjør det faktisk det. Derfor er det sjeldent jeg gir meg, selv om jeg og kan føle en enorm lyst til å kaste inn håndduken innimellom.

Og så skjedde det. Døren ble åpnet, og den ble åpnet på vid gap. Så vid at jeg og vet at flere skal slippes inn i den aller nærmeste fremtid om de ikke alt er det.

I fremtiden vil Support har adskillig mer kontakt med bloggere, men vi skal ikke forvente daglige dialoger, men vi skal forvente betraktelige forbedringer!

Det kan godt være at flere har fått denne info. Jeg deler likevel min med deg.

Jeg har som mange andre noe smårusk i systemet, men har entydig konsentrert meg om forsiden i mine mail. Siden dette gjelder alle, videreformidler jeg med Magnes samtykke dialogen jeg hadde med ham.

Til å begynne med, en liten forklaring som ikke kom frem på Supports innlegg.

Fra Magne: “Geotaggingen kom tilbake ved en menneskelig feil og vi beklager det.”

Kommentartråder som forsvinner har vært et gjennomgående problem hos de som oppnår et visst antall kommentarer. Vi vet ikke når dette skjer, altså etter hvor mange kommentarer eller om det i det hele tatt har med det å gjøre. Om noen har problemer med dette, send link til VGB! De trenger konkrete spor for å finne ut hvorfor dette skjer.

Ang kommentarer så ser Support på og er åpen for nummererte kommentarer.

Fra Magne: “Nummererte kommentarer er vi positive til men det styres av hvilke tema som er valgt for bloggen. Noen temaer har nummerering av kommentarer mens andre ikke har det. Det vi kommer til å gjøre er å først legge inn nye temaer dere kan velge mellom, og som vil ha nummererte kommentarer. Det samme gjelder svar på kommentaren og innrykk. Om vi skal få inn nummererte kommentarer på VGB standard temaet må jeg diksutere med utviklerne våre. De har mye å gjøre så jeg tør ikke si når dette kan komme i VGB Standard.”

Ang oppsettet på forsiden:

Fra Magne: “Ja, forsiden kan bli bedre men igjen har utviklerne våre begrenset kapasitet. Det jeg håper vi kan få inn er liste som viser hvem blogger som blir mest lest, kommentert etc. Jeg skal ta med alle innspillene dere allerede har gitt om dette, og høre med dere igjen når vi har noen forslag klare. Klokken skal vi stille riktig, beklager at den går to timer for sakte.

Mest anbefalt funker overhode ikke:

Fra Magne: “Nei, den skal vi endre for nå viser den innlegg som har fått anbefaling ganske tilfeldig. Tanken er å la den kun vise innlegg fra det siste døgnet som er høyt anbefalt.”

Fra Magne: “Utfordringen min er at jeg har mange oppgaver jeg skal gjennom i løpet av en dag og jeg rekker ikke over så mye som jeg skulle ønske. Vi skal forsøke å løse akkurat dette slik at VGB igjen blir et bar sted å være :-)”

Jeg anser dette som et stort fremskritt, og er veldig fornøyd med både svar og SVAR. Jeg vet de har og har hatt veldig mye å gjøre, men så kommer dagen for den andre og viktige siden av jobben deres.

Kontakten med brukerne!

Den dagen ser nå ut til å ha kommet, og selv om vi som sagt ikke vil ha daglige dialoger er det nå veldig viktig, tiden som har gått tatt i betraktning, at vi nå blir både hørt og verdsatt i denne prosessen.

Dagens blomst går til Magne! Om det er en kaktus får den nærmeste fremtid vise :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende