Follow me her, eller følg meg i høyre margen. Engasjer deg du og! Jeg vet jeg gjør.

Følg Lillingens sprell her. Siden mange nye har kommet hit må han og presenteres. Lillingen er en skapkjendis på vgb, men hans mor har vært litt fraværende en tid, men har alle intensjoner om å bli aktiv igjen. Derfor må litt egenreklame være på sin plass. Mine kategorier til venstre viser vei.

Jeg har selv mange nye å stifte bekjentskap med aner jeg, for mange nye nick drar mitt blikk… og desverre mange savner jeg og.

Tillater meg å videreformidle noen ord fra Magne etter en del mas fra meg. Tror den stakkars mannen er hyselei meg, og skulle ønske jeg forble borte.

Beklagligvis har vi mye å gjøre og må prioritere hva vi arbeider med fra uke til uke, men alt vi har snakket om i forbindelse med blogg står på lista. Det er ikke glemt. 

Jeg så innlegget ditt i bloggen i går, og vi er alle enige i at forsiden skal forbedres. Men, jeg tør ikke gi deg noen tidsplan for når dette vil komme, eller nøyaktig oversikt over hva som kommer.”

Tolk dette som dere vil.

Jeg kjenner et snev av lyst etter slike ord, nok til å gi dette en ny sjans, og håpe på grønnere tider. Mjaaa, har vi vært der før… jepp, det har vi.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende