Limt inn fra dashbordet:

(Fredag ettermiddag) Vi har tekniske problemer med innloggingen nå og en del blogger kommer opp som helt hvite sider. Vi jobber med å løse dette og beklager feilene vi har hatt i det siste! :-(

I det siste!  I DET SISTE!!

I DET SISTE!!

“I det siste” er for meg en gang i det siste døgn, de siste timer. Av og til i de siste dager.

Torsdag 20.januar erklærte Support “nye” vgb for åpnet. Det var bare noen småting igjen de måtte fikse. Designtemaene, MMS og en del linker. HURRA ble fort til hurra, så h-u-r-r-a… såååå… grr¤@@*!§@*§¤”§!grr….

Så skjedde det de ikke hadde forutsett. Hundrevis av brukere! De påfølgende dagene ble de nedrent av “uforutsette” problemer.

Vel og bra i de neste ukene, det ble lagt ut mange hjelpeinnlegg på Support, også med linker til andre behjelpelige bloggere, men hva skulle vi med hjelp når varen ikke virket!?

Det var likevel litt rom til et moder-spark. Vi ligger ikke på latsiden, vi vgb-brukere! Midt i alt rot og fanteri lar vi oss likevel irritere av de som fant ut av greiene først. Men ikke så galt at det ikke er godt for noe. Roten til dette ekstraproblemet, TAGS, ble snart fjernet. Vel, hvertfall FRA forsiden… hehehe.

10. februar kom denne. Etterlengtet og viktig for mange. Hadde den bare virket…sukk. Men her fikk vi igjen hjelp av de dataflinke, og fant andre måter å legge inn tellere på. Web counter. Flag counter. Blogurat. Eller pingehjelp for å nå ut til norske bloggere. Mange muligheter, og det finnes helt sikkert mange flere enn disse.

11. februar lovte de redesign av forsiden , som vel var (og ennå er) selve sjefsgrunnen til frafallet. 3-4 uker skulle det ta. Vi fikk forlengede lister. Klikk-klikk-klikk, hit og dit. Ikke èn designendring! Og ikke èn av ønskene våre ble oppfylt. Nei, nå lyver jeg. De lar bloggere i tur og orden få stå på den gjeve listen; Aktuelle blogger. Yeah…?

23.mars var vgb raskere enn noen gang… hvertfall i følge Support.

22. mai ble vi oppfordret til å fortelle hvorfor vi blogget på vgb.

30. juni var det slutt.

I det siste! Serrriøst? Det er 10 mnd siden…. snart.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende