Kreativaward-150x150

 

Er JEG en kreativ blogger? I dont think so!  Selv om life is like a box of choclates and I never know what I`m gonna get next, og jeg har både kjeller og loft her på min blogg, så er det meste rundt min person ennå veldig usagt her inne. Jovisst er jeg meg bak ethvert skriv, men det er bare som skribent. Likevel opplever jeg at når et innlegg tar form, og jeg har en viss agenda med det, dypt alvor, ironisk, småfrekt eller rett og slett bare lattervekkende så er det ennå faktisk bare meg som formulerer her inne, og alle innleggene, ja de ender altså opp med og være i bunn og grunn, ja… nettopp, fra meg. De belyser ikke meg, men endog, de er nå en gang fra meg. Er det kreativt? Pjaaa…

Kjedebrev er ikke noe for en meg, sa jeg hos Breiflabben, klødde meg i skrittet og følte meg virkelig som en av gutta. Men så ligger denne lille lokkeduen med et vink inn til Isdronningens blogg. Ikke liker ble tygd og svelget, for jeg skal ikke være den som bryter lenken, tenkte jeg og følte meg bittelitt… husket, og ja… litt glad. Dette ble en fin måte å skape litt liv igjen.

Er jeg kreativ, ja det er jeg (1). Jeg er i særdeleshet en praktiker(2). Så sant jeg kan slippe, ikke behøver eller kan sno meg unna, får jeg en annen til å lese kjedelige kontrakter, byråkratisk tullball og i det hele tatt alt som ikke inneholder fargerike personer, en god historie isvøpet god fantasi, gjerne med et eller flere mord, litt god eller dårlig kjærlighet, et klimaks og en slutt verdt å huske(3). Jeg elsker science fiction filmer, for de gir meg et innblikk i hvilke fantasier et menneske kan oppdrive(4). Men det er de nære og personlige filmene jeg husker best(5). Jeg har evnen til å omstille meg med hvem jeg er med og hvor jeg er, men det er ikke ensbetydende med ukritisk overgivelse og naiv aksept(6). Jeg fortrekker å møte mennesker med åpent sinn og velger å bli overrasket når jeg opplever ondt i andre mennesker enn å forvente at det finnes(7).

Det var visst  alt fra meg i denne runden. Men det kan se ut som kjeden likevel brytes ved å komme til meg. De bloggere jeg velger bør vel være noen som ikke alt er valgt. Hvordan jeg skal finne de må gudane vite, så jeg legger ut noen og håper de ikke alt er valgt og plukker opp tråden. Om ikke med en gang så kanskje litt senere. Her er de :

Starlett

KingKong

Simonsen

Anders

Dag Eigil

Katten

Rockman

 

Happy blogg, folks!

Og ja; Med denne utmerkelsen følger også ansvar:

1. Kopier Awarden på bloggen din(klikk på bildet, lagre og legg inn i innlegget).

2. Link til personen som gav deg Awarden.

3. Fortel 7 interessante fakta om deg selv.

4. Velg 7 andre bloggere som du sender Awarden videre til.

5. Link til deres blogger.

6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres så de får vite om Awarden.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende