Et MEGET godt bloggråd:

Etter omleggingen har vi alle merket nedgang i både egen trafikk, generell trafikk, besøkende og kommentarer, egne som andres. En av måtene å overkomme dette på er å legge inn widgeten som heter email subscription på din blogg. Da vil de som vi følge din blogg få vite på mail hver gang du har lagt ut et nytt innlegg! Pga dårlig forside er det lett å falle brakk, og glemme bloggere vi egentlig ikke vil glemme. Med denne widget får vi direktelink til din blogg når du har publisert, og dermed trenger vi ikke bla i innleggsarkivet, bla i aktiveblogger arkivet osv for å finne om DU har publisert.

Slik gjør du:

 Appearance – Widgeter  – velg email subscription og dra den til Left Sidebar eller Right Sidebar. Rediger den om du vil :)

Legg den til NÅ!

Lykke til!

PS! Når du vil abbonere på en blogg skriver du jo inn din mail. Da får du snart en mail om at du nå har gjort dette og må aktivisere. Dette må du gjøre på alle du vil abbonere på, og ikke bare første gangen! Klikk på linken i mailen, og selv om det ikke står noen aktivisering dit du kommer så klikk deg videre på den bloggen du vil aktivisere. Bare da virker dette!

(her måtte jeg faktisk selv ta meg i nakken og omskrive mitt meget gode bloggråd, for etter atter en omlegging har navnene endret seg med våre duppeditter, men det har blitt lettere…! )

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende