Nydusjet, nyfrisert,nyverifisert, nytt innlegg og Kari Jaquesson

 

Nyfrisert og nyfrisert! Tok en kjapp sykkeltur til butikken her på morgenkvisten i duskregnet, bare for å huske når jeg kom dit at jeg var rimelig tidlig ute. Den var stengt! Frisyren? Den kan ikke lengre kalles det etter møtet med den råe luften.

Noe annet som og er stengt i dag er skolen pga vannmangel. I går var vannet stengt her vi bor. Det som skulle gå fort tok adskillig lengre tid, så vi ble oppringt fra SFO. Barna var tissetrengt og det var ikke mer vann. Dvs de hadde visst hatt vann, men så var trykket gått mer og mer ned, og til slutt var der ingenting igjen. I dag viser det seg at trykket ligger helt nede på skolen, og da funker selvsagt ikke toalettene, så Lillingen sine bønner må ha blitt hørt. Han spurte meg nemlig i morges når skolen skulle streike igjen, for han skulle gjerne ønske den var stengt tross den akkurat har åpnet etter sommerferien. Minutter etter ringte telefonen.

I går tok jeg steget ut etter foten min fikk seg denne smellen. Den er absolutt ikke bra, men jeg kan gå uten å halte, men jeg kan ikke lange ut eller løpe. Muskelen i skinnleggen knirker. Bokstavelig talt! Jeg aner ikke hva som har skjedd, men den har gradvis blitt bedre, bare ikke så fort jeg gjerne skulle ønsket. Dette har selvsagt gått ut over mine treningsønsker. Men i går dro jeg til Golds Gym, fast bestemt på litt trening.

Det er åpen uke på Golds Gym i Akersgaten denne uken, og i den anledning kom jeg til en time som het Fatburn. FAT og BURN er jo musikk i en skrantende kropps ører. Jeg forhørte meg kjapt om timens øvelser, var der hopp og sprett? Men istruktøren var selv kunde i dag, for selveste Kari Jaquesson skulle instruere dagens Fatburn. Jeg tok et par steg, hoppet lett, testet og følte. Vond ja, men når ville det begynne å gjøre skikkelig vondt? Bare en måte å finne ut det på.

Så jeg stilte opp med dusinvis av andre trimglade når den snerte lille frøkna dukket opp. Kari Jaquesson er breathtaking vakker, og har et vesen du bare må like. Timen fikk fort tempoet opp og hennes vinnende vesen hadde den samme effekt på oss alle, vi ville yte og jeg var villig til å etterkomme alle hennes oh og ah og hopp og sprett. Men erkjennelsens time var kommet, foten var ikke bra. Etter 30 minutter måtte jeg vike. Vondt ville bare bli værre.

Men god og varm i trøya forlot jeg ikke Golds Gym, men fant meg heller en sykkel og syklet jeg meg opp, og ned igjen. For sykling belaster ikke forside legg i det hele tatt.

Jeg føler for å skrive litt for tiden, men tiden tillater ikke det. Travle dager. Men kan jeg ikke trene frigir jeg jo noe tid og da kan jeg jo alltids blogge. I dag var det dags for verifisering igjen også, så da får jeg jo bruke den skrave tier`n til noe nytting. Ikke at en får så mye annet her til lands for en tier.

Så da sitter jeg her, nydusjet og forhenværende nyfrisert, nyverifisert, med nytt innlegg og 30 minutters minner om Kari Jaquesson. Ikke så værst bare det!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende