Møt Daisy og Rufio.

To gode venner 1

20. april 1998 kom de til verden, så snart runder de hele tretten år. De har ligget i samme kattemammamage, men det er det få som tror selv etter jeg har fortalt at de er søsken. Rufio er uforskammet lik en villkatt som hadde tatt bolig under fjøset på gården hans mamma bodde, mens Daisy er som snytt ut av nesen på han som bodde i huset. Hun var og eneste jente i kullet på fem. Rufio kom ut som sistemann, og ble bøllet bort av sine tidligere fødte brødre så vi måtte hjelpe ham å få nok melk i starten. Han var og mislikt av far i huset og far til de andre fire, som nok både så og luktet at han ikke kom fra hans edle gener.

To gode venner 2

Noen ganger får Rufio lov å være god med Daisy.

To gode venner 3

Dette er sjeldne perler, siden Daisy kun gir kos og hygge på eget initativ, jente som hun er. Da lukker hun øynene og lar Rufio vaske og slikke seg. Legg merke til forlabben til Rufio, den er halv. Den måtte amputeres da han var ett år. Rufio har virkelig bevist sine 9 liv, og kan tilsynelatende se ut til å miste litt av seg selv hver gang han er hos dyrelegen. Han har ikke bare amputert foten skjønner du, han har og amputert 5-6 cm av halen som ble kvestet etter en lengre luftetur, og skjært litt bort av leppen som ble kvestet etter en annen lengre luftetur, og han har prøvd seg på en någet uheldig piercing i øret.

Rufio

Daisy har og hatt sine runder men har alle sine lemmer i behold. Hun ble påkjørt når hun var drøye to år, og mistet nesten livet, men hun klarte seg men hun forandret seg. Likte ikke etter det lange uteturer. Hun har fått et lite pelsproblem etter uhellet, og mister flekkvis pels når vinteren kommer så de lange turene ut stoppet seg selv. Hun kan jo ikke være ute så lenge om gangen uten beskyttelse av pels i det kalde været. 

Jo, de ER to gode venner. De er søsken. De er vant til at den andre står, sitter, ligger eller spiser rett ved siden av. De vil jo aller helst ha kosen og oppmerksomheten helt for seg selv når de først skal ha kos, men som oftest vinner tjukkassen. Han er og den absolutt letteste å ta bilder av, siden han godtar det meste bare han får være midt i senter for begivenhetene. 

Han maler som ei viftereim, spiser som Pusur og raper som en bryggesjauer. Men han er svært fotogen, men så tillater han mor å ta bilder også. Det er værre med søsteren. Jeg må vente til hun tillater det. I mens får dere kose dere med Rufio, the hunk from bondelandet.

Rufio 2

Tips oss hvis dette innlegget er upassende