Jeg fikk levert en link rett fra levra, som igjen førte meg ikke bare dit men og til Adolph`s mas. Det slo meg, hvorenn jeg misliker disse kjedebrevene som iherdige bloggere sender rundt for at den labre bloggmoralen skal holdes oppe, så liker jeg de ikke. Det har dog ikke hindret meg i  å “delta”, ikke bare på denne, men på hverfall èn tidligere. Som jeg husker. Om det har inntruffet andre ganger har jeg fortrengt/glemt/gjemt det. Så, her skviker jeg ut særdeles sensitiv informasjon om undertegnede. Les videre på eget ansvar! 

Den første, den om fire TV programmer, er kinkig. Vi har da to TV`er i hus. Teller ikke det?

TV 1: Fire TV-programmer jeg ser på når Darlingen skal sovne :

 1. S
 2. Å
 3. P
 4. E

Taler for seg selv, og for å skåne leser trengs ikke videre utfoldelse. 

TV 2: Fire TV-programmer jeg ser på når Darlingen har sovnet :

 1. N
 2. R
 3. K (The hole shaboom. 1, 2 og 3.)
 4. Country/Dansefot jukebox m/chat (når 1,2 og 3 er ferdig)

*Fire ting jeg har gjort i dag :

 1. N
 2. A
 3. D
 4. A

Som kunne vært NASA, men siden jeg hverken er amerikansk statsborger, hvertfall ikke bor i Amerika, og hvertfall ikke har et snev av utdanningen eller opplæring eller opptrening for en reise til det store verdensrom så sitter jeg ennå her, og har gjort nada. Til nå. Kan være dette hadde låtet annerledes hadde innlegget blitt skrevet på kvelden.

*Fire ting på min ønskeliste :

 1. P
 2. E
 3. N
 4. G

Siden money har en bokstav for mye for denne firepunktslista valgte jeg den norske varianten.  Hvem ønkser ikke penger! Det er det eneste jeg mangler for å kunne invilge alle de andre ønskene mine.

 *Fire ting jeg liker dårlig :

 1. F
 2. I
 3. S
 4. K

Her kunne jeg kunne jeg sagt uer, sei, torsketunger og lutefisk,  men jeg tror dere tar tegninga. Det som er i havet er fra mitt ståsted ment å skulle være der. Ikke det at en søt kalv er bedre å spise, men den smaker en helluva lot bedre de stygge vesnene som befinner seg der nede i det store blå. Men det finnes et godt skalldyr. Egg!

 *Fire personer som kanskje/kanskje ikke tar utfordringen :

 1. A
 2. N
 3. Y
 4. ONE?

Jammen da stopper det visst (heldigvis) her?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende